Over

Building Bright: wij geven uw gebouw licht. En meer dan dat...

Building Bright levert en installeert verlichting aan bedrijven en instellingen. Daarnaast geven wij advies; over verlichting, maar vooral over wat je er nog meer mee kunt. Als specialist in grootschalige LED-projecten, weten we welke wensen en behoeften jij als gebouweigenaar, gebouwbeheerder of als huisinstallateur op dit gebied hebt. En kennen we de eisen van de huidige wet- en regelgeving uit ons hoofd.

Door die twee te combineren en slim gebruik te maken van IoT-technologie, ontstaat een innovatieve verlichtingsoplossing die meer geeft dan uitsluitend licht en compliance. Het geeft je informatie over ‘gebruik en verbruik’ van je gebouw, over kritische factoren, maar ook over prestaties, arbeidsproductiviteit en de gezondheid van je gebouw.

En dit alles zonder extra investering, zonder extra moeite.

Building Bright: wij geven uw gebouw licht. En meer dan dat...

In elk gebouw schuilt een smart building. Flexibel in gebruik. Economisch in verbruik. Onze verlichtingsproducten maken dat mogelijk. Ze zijn bright. Superslim.

Ook uw gebouw biedt eindeloos veel mogelijkheden. Daarom kiezen wij in al onze adviezen hetzelfde startpunt. Wat wilt u met uw gebouw? Welk inzicht wilt u verkrijgen in gebruik en verbruik? Welke gegevens moet uw gebouw verder nog opleveren? Met de antwoorden op die vragen kunnen wij onze verlichting richten op uw doel. Natuurlijk willen we ook graag een mooie sfeer en beleving creëren. Wij maken uw gebouw slim.

Benieuwd naar onze projecten?

Benieuwd naar onze projecten?

Verschillende subsidies mogelijk

How we do it

We doen al even mee in de verlichtingsbranche. De technologie gaat juist nu razendsnel en daar zijn wij met Building Bright met enthousiasme op in gesprongen. Onze verlichting werkt dan ook in combinatie met de nieuwste en meest geavanceerde sensoren van dit moment. En die van de toekomst.

Over Building Bright

Building Bright adviseert bedrijven en instellingen op het gebied van duurzame, energiezuinige en hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in grootschalige LED-projecten en helpen u met het bereiken van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Building Bright

  • Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht
  • 12e verdieping
  • +31 (0)20 726 70 97
  • info@buildingbright.nl
Copyrights 2024 | Building Bright. All Rights Reserved.