Projecten

Livio

Zorg

BMW

Automotive

Aerofitt

Sport en welzijn

Delade

Industrie

Meander

Onderwijs

123456

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wat klanten over ons zeggen

“ Building Bright heeft ervoor gezorgd dat onze verlichting is aangepast aan het dagritme van onze bewoners en daar zijn we enorm blij mee. Zo doen wij, mede dankzij de passende verlichting, er iedere dag weer alles aan om de beste kwaliteit van zorg te bieden. ”

Paul Scholten

Facilitair directeur

Paul Scholten

“ Colubris Cleantech realiseert duurzame projecten in eigen huis en zo werkt het ook bij Building Bright. Door samen met Building Bright de zaken tussentijds bij te sturen, komen we steeds dichter bij het gewenste optimale resultaat. De samenwerking met Building Bright loopt perfect. ”

Gertie van den Hurk

Oprichter/ Eigenaar

Gertie van den Hurk

“ Met FeelGoodClub Aerofitt zijn we continu bezig met gezondheid, welzijn en het verbeteren van prestaties. Sfeer is dan belangrijk en daarbij is verlichting een element. Building Bright heeft ons daarmee geholpen en we zijn blij dat we de realisatie van het plan met hen hebben uitgevoerd. ”

Remge Vink

Eigenaar

Remge Vink

Neem contact met ons op

Over Building Bright

Building Bright adviseert bedrijven en instellingen op het gebied van duurzame, energiezuinige en hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in grootschalige LED-projecten en helpen u met het bereiken van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Building Bright

  • Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht
  • 12e verdieping
  • +31 (0)20 726 70 97
  • info@buildingbright.nl
Copyrights 2024 | Building Bright. All Rights Reserved.